De laatste paar weken in Malta

Het zit er al weer bijna op hier in Malta en dit  zal dan ook wel de laatste blog zijn die ik schrijf. Wat is de tijd echt ontzettend snel gegaan, zaterdag zit ik namelijk al in het vliegtuig richting Schiphol! Maar eerst nog even wat van mijn belevenissen in Malta hier zetten.

Paar weken geleden ben zijn Christy en ik naar de bioscoop geweest, The Woman in black 2. Nadat de film was afgelopen zijn we nog even naar Hugo’s Pub geweest om daar nog een drankje te doen. Later zijn we ook nog even naar Footloose gegaan want daar waren ook nog veel Nederlandse studenten. Daarna bleef Christy ook bij mij slapen, had toch nog een kamer over. 😉 Die zaterdag erna heb ik een maar een rustig dagje gehouden en zondag kwam Romy nog gezellig een wijntje doen bij mij thuis!

De vrijdag erna zijn we met een groep Nederlanders gaan eten bij Estilo, Piazza Cascata. Wat opzich wel een leuk restaurantje is. Daarna zijn we met zijn alle nog naar Paceville geweest, het was een heel gezellig avondje en leuk om ook eens de andere Nederlanders te ontmoeten die in Malta zitten! Vrijdag bleef Christy ook bij mij slapen en zijn we samen zaterdag nog naar Mdina geweest.

Een week later ben ik nog een keertje uiteten geweest met Christy, Jennifer, Nicole, Nikkie, Mickie en Sammet bij restaurant Cuba, wat ook een heel leuk tentje is! Daarna zijn we naar hugo’s pub geweest waar toevallig ook een soort van ‘lounge’band speelde, daarna zijn we weer naar footloose gegaan. Die zaterdag bleef Romy bij mij slapen en hebben s’avonds bijgekletst en een filmpje gekeken.

In mijn laatste week heb ik het ook best druk gehad op stage. Ik heb de hele week aan de nieuwe website gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten zodat de website online kon ( http://www.maltadreamwedding.com ). Op donderdag kwam Christy weer terug en heb ik haar de laatste 2 dagen moeten leren hoe je de website ‘upgedate’ houdt, ook heb ik haar een nieuwsbrief moeten laten maken, omdat ik er dan natuurlijk niet meer ben. 🙂

Vrijdag heb ik een rustig avondje gehad, had ook niet zo veel zin. Zaterdagavond ben ik met Christy, Mary Grace, Shelley en Paul een avondje wezen stappen omdat het mijn laatste zaterdagavond was en dat moest gevierd worden natuurlijk! We zijn met z’n alle naar Hugo’s Terrace geweest en daarna zijn Shelley, Paul en ik nog naar Footloose geweest. Het was een goed avondje! 😉

Maandag kwam Amadieu na 2 uur vertraging op Schiphol weer aan in Malta. Dinsdag was het een nationale feestdag en hebben Amadieu en ik eerst even op het terras gezeten in zon! Daarna zijn we met Nicole en Christy naar de Bioscoop geweest, Suite FrançaiseNa de film zijn we uiteten geweest bij Pepino’s in St. Julians, het was heel gezellig met Nicole en Christy!

Gisteren (woensdag) zijn Amadieu en ik vroeg uit bed gegaan om een dagje quad te rijden in Gozo, ik kan wel zeggen dat dat een van de leukste dagen in Malta is! We pakte om kwart voor 10 de bus richting de ferries en kwamen rond 11 uur aan om de ferry om kwart over te pakken. Aangekomen in Gozo werden we opgehaald door iemand van Gozo Quad Hire en na 5 minuten in het busje kwamen aan bij hun bedrijf. We kregen uitleg en kregen we de helmen en een haarnetje, daarna kregen we uitleg over hoe de quad werkt en mochten wij zelf de weg op (ik achterop natuurlijk!). Na eerst een rondje te hebben gereden, zijn we naar de ‘micro’brewery van Lord Chambray geweest, waar we een kleine tour hebben gehad door de brouwerij. Na de brouwerij zijn we naar de Ggantija Temples gereden in Xagħra. Daarna zijn we een rondje om Gozo zelf heen gereden en na een paar keer verkeerd gereden te hebben zijn we bij de  Azure Window gekomen. Om 5 uur moesten we de quad naar het bedrijf en kreeg ik nog een sleutelhanger, omdat ik achter op had gezeten en werden weer netjes afgezet bij de ferry. Terug in Malta hebben we bij mijn favoriete restaurantje Tapaz gegeten.

Zaterdag vlieg ik weer terug naar Nederland en ik kan niet wachten op weer thuis te zijn! Dit is dus waarschijnlijk mijn laatste blog, dus ik hoop dat je jullie het leuk vonden om te lezen. 🙂

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s