Laatste maand is begonnen!

Hallo allemaal! Het is weer een flinke tijd geleden dat ik iets geschreven heb, mijn excuses hiervoor ūüėČ en is de laatste maand ook al van start gegaan! Ondertussen zijn er een aantal dingen gebeurd hier in Malta, waaronder ook weer veel leuke dingen.

Eind Januari zijn Christy, Lotte en ik nog een dagje naar Gozo geweest en hebben we een sightseeing tour gedaan. Omdat het ‘winderig’ was moest de boot een half uur omvaren en kwamen we ipv half 2 om 3 uur aan in Gozo en hadden we toch nog de laatste tourbus gehaald. Na een bijna 2 uur in de bus gezeten kwamen we aan bij de Azure Window en zijn daar maar letterlijk 6 minuten geweest, doordat we de volgende bus moesten halen naar Victoria, waar we naar de Mac zijn geweest en ik een nieuw paar schoenen heb gescoort!

Begin februari zijn mama en Marc een paar dagen langs geweest, waar ik ontzettend lang naar uit heb zitten kijken. Zaterdags heb ik ze opgehaald van het vliegveld en konden mama en Marc ook gelijk een huren. 1 Ding is zeker, in malta autorijden is verschrikkelijk, toch Marc? ’s avonds zijn we even naar St. Julians geweest en zondagmorgen naar Mdina, ’s middags nog naar het vissersmarktje in Marsaxlokk (waarvan de markt volgens mij groter is als het dorpje zelf) en naar de Tarxien Temples¬†geweest. Ook zijn we nog een keer naar Gozo geweest met de auto en op de laatste dag nog naar Valletta waar ‘Saint Pauls Shipwreck’ gevierd. Helaas kwam aan al het leuke ook een einde moesten we ’s avonds toch weer afscheid nemen. ūüė¶

Helaas heb ik ook (tijdelijk) afscheid moeten nemen van Lotte, die vanwege omstandig heden eerder naar huis moest. Jammer genoeg betekend dat ook dat ik nu nog een maand alleen in het appartement ben en ook alleen naar stage moet reizen.

SUPRISE! Toen Lotte net vertrokken was afgelopen woensdag, stond Amadieu ineens bij mij voor de deur! Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen hoe blij ik was! ¬†Woensdagavond hebben we het rustig gehouden en zijn we thuis gebleven en donderdag ben ik nog gaan werken, het was overigens ook ontzettend slecht weer en ik moet echt een keer droge sokken naar werk meenemen als het weer zo slecht is! haha. Op ¬†vrijdag zijn we naar Valletta geweest, zaterdag wezen shoppen in Sliema en ’s avond nog een aantal cocktails¬†en biertjes¬†gedronken bij Hugo’s. De volgende dag gingen we naar het vissersmarktje in Marsaxlokk (helaas met een iniminie katertje), waarvan de busreis helaas niet zo prettig was, wat grotendeels met de avond ervoor te maken had (oeps),¬†maar heb ik wel een hele leuke dag gehad. Natuurlijk hadden wij ook een lekker luie dag ingepland en hebben we ’s middags helemaal niks gedaan! Op maandagavond zijn we bij Hugo’s nog een paar potjes wezen poolen, waarvan ik er helaas geen gewonnen heb en een hele zere vinger aan over gehouden heb (ja, nu nog steeds).

Op de laatste dag van Amadieu zijn we nog een dagje naar Popeye Village geweest. Popeye Village is eigenlijk ook gelijk de filmset van de film Popeye. Je kreeg een bonnetje bij de ingang waar je gratis ”punch”, foto en ansichtkaarten kon halen, de punch zelf was heel smerig en zoet! Zelf had ik niet veel van Popeye Village verwacht en vond ik het uiteindelijk toch opzich wel mooi en hebben Amadieu en ik nog een ”Tie” gespeeld een potje minigolf! Ik kan best geloven dat Popeye Village in de zomer heel leuk is met Strand, boottripjes, watertrampolines, watergames en verschillende kleine buitenzwembaden. Maar helaas het is ook winterseizoen hier he. ūüėČ Helaas heb ik Amadieu vanochtendvroeg ook weer op het vliegveld afgezet en ook weer afscheid moeten nemen. ūüė¶ Maar niet getreurd, iets meer dan 3 weken staat hij gelukkig weer op het vliegveld om opgehaald te worden door mij en kan ik een paar dagen later weer gezellig mee terug naar huis!

Zo merk ik maar weer dat de tijd echt super snel gaat en dat ik over precies een maand weer terug vlieg naar Nederland! Ik zal jullie proberen nog op de hoogte te houden tussendoor en anders zie ik jullie snel weer!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s