Life in Malta

Ondertussen zijn we allebei wel gewend aan het leven op Malta, op werkdagen; wakker worden, eten, werken, eten, slapen, repeat en in het weekend voor dat laatste (voor de rest zijn we niet lui). We hebben namelijk nog tijd genoeg om Malta te verkennen, want we hebben eigenlijk alleen Mdina, Valletta, Gozo en Smartcity gezien.

Eigenlijk is er in de laatste weken niet veel gebeurd, zowel op werk als normaal. Wel zijn we er achter gekomen dat mensen in Malta heel gevaarlijk rijden en dat leverde ons en andere niet zulke mooie beelden op onderweg naar werk, beelden waar ik jullie niet graag mee lastig veel ;-). Dus als je in Malta bent, kijk goed uit! Ook is er een nieuwe stagaire sinds vandaag bij ons op het werk, je raad het nooit, uit Breda 🙂 en is mijn filmpje ondertussen ook af, die je waarschijnlijk al een keer op facebook voor bij heb zien komen, maar ik zet hem hier nog maar keertje op. Ondertussen is mijn ‘Clumsiness’ al ‘cute’ geworden, omdat het nog steeds grappig blijft dat ik zo onhandig kan zijn. 😉

Het weer in Malta is een beetje appart, zoals vanochtend; we konden zonder jas naar de bus lopen (geen wolkje in de lucht), in Valletta aangekomen helemaal bewolkt en begon het te onweren, en ondertussen ook nog eens flinke hagelstormen en sneeuw hier in Malta. We hebben alle seizoenen gehad in 1 dag.

Dit was het weer voor eventjes, dus tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s