One beautiful wedding, Christmas and a lovely trip to Gozo

Zoals sommige wel weten was het vorige week zaterdag onze eerste bruiloft. Nadat Lotte en ik ’s ochtends de feestlocatie gedecoreerd te hadden, mochten we even naar huis om ons mooiste jurkje uit de kast te trekken en aan te doen. Op de avond zelf hebben niet veel hoeven doen, Lotte was eerst met Mary Grace naar de kerk gegaan en ik ging met Stephen nog alle kleine dingetjes in de Villa klaarmaken. Op het feest hebben we ook niet echt veel hoeven doen, de bruidsmeisjes beetje aansturen en ons zelf vermaken. 1 Ding was zeker, het was wel een mooie bruiloft!

wpid-wp-1419711695962.jpeg

Zondagavond/nacht kwam eindelijk Amadieu voor 2 volle weken naar Malta, wat heb ik daar lang op gewacht! De volgende dag heb ik Amadieu St. Julians laten zien en de dag erna Valletta. Woensdag hebben we een lui dagje gehad en hebben op kerstavond nog gezellig aan happy hour gedaan op het terras, ja in december met kerst wel uiteraard in de kerstsfeer, we kregen namelijk ook 2 kerstcrackers van het cafe! We waren al wel rond half 12 thuis, dus hebben we nog een toetje gemaakt voor het kerstdiner , jaja tiramisu!  Donderdag was het eindelijk kerstmis en kon het eten beginnen! ’s ochtends heb ik uitgebreid ontbijt gemaakt en ’s avonds heeft Amadieu het kerstdiner gemaakt, nomnomnom. Op Boxing Day hebben wij een dagje geshopt in Sliema, nee helaas niet geslaagd, want ja alles wat ik natuurlijk wou was dan weer niet in de uitverkoop…..

Gisteren, zaterdag dus, zijn Amadieu en ik naar Gozo geweest. Natuurlijk hebben wij de ultieme toerist gespeeld en hebben wij in de ‘sightseeing’ bus gezeten en zo Gozo rond geweest, omdat wij de laatste bus hadden waren we alleen uitgestapt bij de Azure Window, vanaf daar hebben wij de normale bus naar Victoria genomen. Het moment toen we ’s middags in de bus stapte naar de ferries, kwam de regen met bakken uit de lucht, net optijd, dus we begonnen hem eigenlijk al te knijpen. Toen we uitstapte en de ferry in gingen begonnen de wolken al langzaam te verdwijnen en kwam de zon te voorschijn!  Wat een prachtige middag dat het was en wat is Dwerja (omgeving van de Azure Window) mooi! We hadden echt een top dag gehad!

IMAG1126

Tot dat……. we wouden de boot instappen en iedereen moest weer zo snel mogelijk terug de vertrekhal in, zo’n 450 mensen in een niet zo grote ruimte en maar 1 ‘cafetaria’, waar we  wel 3 uur moesten wachten tot de terug te boot op mochten, niemand wist wat er aan de hand was. Toen we uiteindelijk terug in Cirkawwa, Malta waren moest ook weer snel weg en reden er ‘extra’ bussen, waarvan er geen 1 naar St. Julians ging… Altijd leuk… Uiteindelijk was er 1 buschauffeur die zo vriendelijk was om ons halverwege Cirkawwa en St. Julians af te zetten. Amadieu en ik hadden we bijna de hele bus voor onszelf, in het donker, wat een keer ook niet zo erg is. Uiteindelijk in San Pawl hebben wij de taxi genomen naar St. Julians. Daar hebben wij nog even vet gegeten bij de Burger King en daarna naar huis gelopen en toen was het ineens 01:00….. uiteindelijk kwamen we thuis erachter dat het een bommelding was….

Explosive Ordnance disposal

Nou dat was ons avontuur weer. Ciao Ciao!

Voor meer foto’s van de bruiloft of onze trip naar Gozo, klik hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s