We zijn er!

Hier zitten we dan, in ons eigen huisje op Malta! We zijn gisteren na het afscheid met mijn ouders en mijn lieve vriend en een reis van bijna 3 uur veilig en wel aangekomen op Malta. Na een taxirit van 15 minuten zijn we aangekomen bij ons huisje, we hebben alles doorsproken met de eigenaar gelijk uitgepakt. Het ziet er van  binnen leuk en modern uit, maar helaas is niet alles dromenland en heeft dit huisje ook veel (heel veel) minpunten, bad/douche, wifi, geen verwarming, maar we mogen niet klagen.

huisje Malta

Nadat we uitgepakt waren zijn we even San Gwann ingegaan om ergens te gaan eten en misschien ook kleine boodschappen te gaan doen.. Niet echt een succes. Ze hebben vooral veel ‘Take Out’ en het had maar 1 restaurant, daar zijn we ook gaan eten, 4 euro voor een lekker bordje Canneloni of pizza.

Vanmiddag zijn we even St. Julians gelopen en met de bus naar Valletta gegaan en wat is Valletta een mooie stad zeg! Met onze boekenverslaving hebben Lotte en ik natuurlijk weer in de boekenwinkels gesnuffeld en boeken gekocht, dat worden weer extra kilootjes in onze koffer.. We hebben nog lekker geluncht St. Julians en ’s avonds nog lekker  gegeten in Valletta (en wie valt er van de trap bij het restaurant? Moi..), ook hebben we de bustijden proberen te kijken om morgen naar onze stage te gaan, weinig succes…. We weten hoe we van Valletta naar Siggiewi gaan, maar van ons appartement naar Valletta???

Maarja, morgen om 14:00u beginnen bij onze Dreemz Planners, dus tijd genoeg om te kijken. Zometeen tijd om te gaan slapen dus stop ik ook weer met typen! Tot de volgende keer. 🙂

St. Julians Valletta

Advertenties

2 gedachten over “We zijn er!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s